null

Tűzhely javítás

Nem mindegy, hogy megbízható, lelkiismeretes szerelőre, szervízre bízzuk a beüzemelést vagy a javítást, vagy rábízza a szomszédra vagy valaki ajánlott valakit

Beüzemelés, javítás során szerelőink fotót készítenek a készülékéről, garanciajegyéről, amit a munkalap sorszámához hozzácsatolnak rendszerünk archíválja, így önnek nem kell aggódnia, ha több év után, elveszíti a garanciajegyet mi akkor is be fogjuk tudni azonosítani a készüléket...

null

Tűzhely garanciális beüzemelés (műszaki átadással)

Szakszerűtlen gázbekötéssel és üzembe helyezéssel a jótállás érvényességét kockáztatja és súlyos baleseti veszélynek is kiteszi saját magát, családját.

Amennyiben gázkészüléket, vagy úgynevezett kombinált (gáz-elektromos készüléket) vásárolt és azt szeretné üzembe helyezni, feltétlenül vegye igénybe szakember segítségét, ugyanis gázbekötést – jogszabályi előírás alapján – kizárólag erre vonatkozó engedéllyel...

null

Beépíthető sütő garanciális beüzemelés, javítás

A villanytűzhely, főzőlap (kerámia lapos, indukciós, hagyományos), elektromos sütő gyártok megkövetelik, hogy villanyszerelő üzemelje be a készüléket.

Tehát a tűzhely gyártója csak akkor vállal garanciát, ha az adott készüléket egy villanyszerelő csatlakoztatta a ház vagy lakás villamos hálózathoz, és a szakszerű bekötés meglétét jótállási jegy pecsételésével igazolja.

null

Villanyhálózat kiépítés, bővítés

Építkezés, felújítás megoldandó feladatai sorában az egyik elengedhetetlen az elektromos szerelés.

Mivel szinte minden tevékenységünket háztartási készülékek segítik, védőcsőben futó vezetékhálózat fonja be a falakat, födémet.

null

Klíma szerelés, telepítés

Ön is bizonyára emlékszik azokra a nyári napokra/hetekre, amikor a hőmérő higanyszála a 40 C°-ot mutatott, ezért az otthona elviselhetetlenné vált.

Miért szenvedne tovább a kialvatlanságtól, a koncentrációzavartól, amit a nagy meleg okoz? Egy kellemesen hűs szobában, miért ne élvezhetné a kedvenc sorozatát a televízióban?

null

Hűtőgép javítás

Meghibásodott hűtőgépe? Szeretné ha mielőbb megjavítaná készülékét a hűtőgépszerelőnk úgy, hogy az újra éveken át megbízhatóan működjön?

Fontos Önnek, hogy a hűtőgépjavításra, alkatrészekre garanciát vállaljon a hűtőgép szerviz? Amennyiben a kérdésekre igennel válaszol, szervizünk tud segíteni Önnek!

null

Mosógép garanciális beüzemelés, javítás

Ha új vagy használt mosógépet vásárolt és nem szeretne bajlódni a bekötéssel az esetleges alkatrészek beszerzésével, akkor ebben is segítséget nyújtunk.

Munkatársaink a lehető legnagyobb szakértelemmel állnak rendelkezésükre.

null

Tisztítószerek forgalmazása

Kifejezetten a forgalmazott háztartási gépekhez ajánljuk speciális tisztítószereinket, amelyeket egy átlagos boltban nem kaphat meg.

Az általunk forgalmazott tisztítószerekkel könnyebben és kíméletesebben ápolja eszközeit.

Márkaszerviz / szerviz