Alkatrész rendelés

Meghibásodott a háztartási gépe? Alkatrészre van szüksége? Cégünk tűzhely, sütő, főzőlap, hűtő, mosó- és mosogatógép és háztartási kisgép alkatrészek széles skálájával áll ügyfeleink rendelkezésére:

Alkatrész igény felmérése: Szakembereink alaposan megvizsgálják az ügyfél által jelzett problémát, igény esetén elvégzik a készülék bevizsgálását, hogy meghatározzák az szükséges alkatrészek típusát és mennyiségét.

Alkatrész keresés és beszerzés: Széles körű beszállítói hálózatunknak köszönhetően a legmegbízhatóbb forrásból szerezzük be az alkatrészeket a különböző készülékekhez és eszközökhöz. Az alkatrészek közvetlenül a gyártótól, vagy a gyártó hivatalos alkatrész forgalmazójától kerülnek beszerzésre, így biztos lehet benne, hogy eredeti alkatrészt vásárol. Kapcsolataink segítségével különleges esetekben is képesek vagyunk megtalálni a ritka és speciális alkatrészeket.
Bontott alkatrészek értékesítésével is állunk rendelkezésükre. Amennyiben a készülékéhez már nem rendelhető alkatrész, érdeklődjön bontott alkatrészeink iránt az ügyfélszolgálatunkon!

Alkatrész megrendelés és követés: A megfelelő alkatrészek megrendelése után szakembereink nyomon követik a rendelés folyamatát, egyeztetik a szállítási határidőket.

Alkatrész szállítás és átvétel: Az alkatrészek beérkezése után gondoskodunk az alkatrészek mielőbbi átadásáról, illetve kiszállításáról, szükség esetén a beszereléséről.

Minőségellenőrzés: Az alkatrészek érkezésekor szakembereink gondoskodnak a minőségellenőrzésről, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a megfelelő alkatrészeket kaptuk meg. Kizárólag megbízható forrásból származó, eredeti alkatrészeket biztosítunk az ügyfeleink részére.

Amennyiben alkatrészre van szüksége, kérem forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal!

A megrendeléshez minden esetben szükség van a készülék azonosító adataira, így ezt megrendelés előtt kérjük készítsék elő!

Elérhetőségek

1183 Budapest Gyömrői út 79-83.