Kis háztartásigépek javítása

Kis háztartásigépek javítása esetén az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre:

Diagnosztika és hibafelmérés: Szakembereink alaposan megvizsgálják a meghibásodott kis háztartásigépeket, hogy meghatározzák a hiba okát és az szükséges javításokat.

Alkatrészek cseréje: Javítás során minden esetben minőségi alkatrészeket használunk, hogy a javított eszközök hosszabb élettartammal rendelkezzenek.

Elektronikai javítások: Vállaljuk elektronikus vezérlők, érzékelők, kijelzők és egyéb elektronikai alkatrészek javítását és cseréjét

Mechanikai javítások: Szakembereink vállalják mechanikai javítások, például a motorok, fogaskerekek vagy szelepek cseréjét.

Részletes tisztítás és karbantartás: A javítás során szakembereink alaposan megtisztítják és karbantartják a kis háztartásigépeket, hogy megszüntessék a lerakódott szennyeződéseket és javítsák a teljesítményüket.

Tesztelés és minőségellenőrzés: Miután a javítás befejeződött, szakembereink alapos teszteket végeznek az eszközökön.

Garancia és ügyfélszolgálat: Minden javítással járó munkára a törvényi előírásoknak megfelelő garanciát vállalunk, hogy biztosítsuk az ügyfelek elégedettségét és a problémamentes működést.

A kis háztartásigépek meghibásodása gyakori probléma lehet, és gyakran okozhat bosszúságot és kényelmetlenséget. Célunk, hogy a lehető leghamarabb és a legmagasabb minőségben javítsuk ezeket az eszközöket, hogy ügyfeleink a lehető legkevesebb ideig nélkülözzék a javításra szoruló háztartási eszközeiket.

Kis háztartásigépek javítását kizárólag műhelybe történő beszállítással vállaljuk, kérjük a készülék műhelybe szállítása előtt vegyék fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal!

Elérhetőségek

1183 Budapest Gyömrői út 79-83.