Hibabejelentés

Kedves Felhasználó!

Köszönjük, hogy látogatást tettél a weboldalunkon. Ügyfeleink elégedettsége kiemelt fontosságú számunkra, ezért szeretnénk biztosítani téged, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.

Amennyiben bármilyen problémával, hibával vagy kérdéssel találkozol a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük, hogy jelezd azt nekünk. A hibabejelentés segít nekünk az esetleges meghibásodások gyors és hatékony kijavításában, valamint lehetőséget ad arra, hogy még jobbá tegyük a felhasználói élményt.

Köszönjük, hogy segítesz abban, hogy weboldalunk még jobbá váljon és még kényelmesebb legyen. Minden bejelentést figyelembe veszünk és azokat a lehető leghamarabb megoldjuk.

Online
készülék
hiba-
bejelentés

Kérjük töltse ki a hibabejelentő nyomtatványt!

A hibajelenség leírását minél részletesebben és pontosabban adja meg, hiszen minél több információ áll a rendelkezésünkre, annál gyorsabban és hatékonyabban tudjuk azt megoldani.

A készülék részletes állapotának megadásával segíti a hibajelenség könnyebb azonosítását. Amennyiben rendelkezik további információval, amely a hiba azonosítását szolgálhatja, kérjük azt is ossza meg velünk!

Ahhoz, hogy készülékét mielőbb meg tudjuk javítani, kérjük a készülék pontos azonosító adatait is szíveskedjen megadni.

14 + 2 =