Tisztítószer forgalmazás

Képzelje el otthonát, ragyogóan tiszta, csíkmentes ablakokkal, kellemes virágillatú, foltmentes padlóval, vízkőmentes csapokkal, ujjlenyomat és ételfolt mentes felületekkel, mely igen, inox felületek esetén is ragyogó, foltmentes felületet biztosít, mindezt órákig tartó sikálás nélkül. Válogasson cégünk által forgalmazott tisztítószerekből, melyek kipróbálás után garantáltan kedvencei lesznek.

A termékeket keresse elérhetőségeinken!

Ablaktisztító

Az a baj az ablakpucolással, hogy unalmas, nehéz, és ha olyan házban laksz, akkor veszélyes is lehet. Na, meg időrabló, mert a tökéletes végeredményhez többször át kellett törölnöd az ablakot. Eddig.

Szeretnénk, ha mostantól máshogy gondolnál az ablaktisztításra. Éppen ezért ajánljuk neked a mi ablaktisztítónkat.

Ha a HTS ablaktisztítót használod észreveszed majd, hogy ami eddig egy nehéz, bosszantó sziszifuszi munka volt, azt meg tudod csinálni könnyedén, gyorsan, tökéletesre, és cseppmentesre. A mi ablaktisztítónkkal foltmentesen tökéletesen tisztára, tudod varázsolni az otthonod összes ablakát, tükrét, és akár a csempe tisztítására is használhatod. (Ha van autód, akkor nyugodtan töltsd bele az ablakmosóba, meglátod, hogy jobb, mint sok másik)

Van még egy indokunk, miért érdemes a HTS ablaktisztítót választanod: azért, mert garantáltan cseppmentesen szárad, és a megtisztított felület is sokkal tovább marad tiszta.

 

Felmosószer

Szerintünk akkor tökéletes egy felmosószer, ha szuperhatékony, kellemes az illata, és szinte minden fajta padlón (kövön linóleumon, vinylen, vagy parkettán, járólapon) használhatod, és gazdaságosan tisztíthatsz vele.

A HTS felmosót azért fejlesztettük ki, hogy a lehető legkönnyebbé varázsoljuk a felmosást.

Ez a felmosószer úgy született, hogy összegyűjtöttük a legfinomabb virágillatokat, és kiválasztottuk belőlük a legjobbat a legtartósabbat (garantáljuk, hogy napokkal a felmosás után is kellemes illatú lesz a padlód). Megkerestük a leghatékonyabb tisztítószereket, és megalkottuk belőle a sajátunkat: azt amelyik nem hagy nyomot, sosem lesz fátyolos a felület a felmosás után, és mindig megőrzi a felületek eredeti fényét.

Most, hogy elkészült, abban bízunk, hogy neked is tetszeni fog, és a felmosás teljesen más lesz, mint eddig volt.

 

Felületápoló tisztítószer

Képzelj el egy olyan (akár inox) felületet, ahol nincsenek ujjlenyomatok, nincsenek ragadós foltok, sem ételfoltok, és egyetlen odaszáradt kosz sincs: az egész felület tiszta, illatos, csillogó fényű.

A HTS felületápoló és tisztítószer éppen ezt tudja. Ezért fejlesztettük ki.

Úgy terveztük meg, hogy bármilyen felületről (fa, fém, inox, vagy akár műanyag is lehet) egyetlen fázissal (nem kell előmosni, nem kell hagyni hatni) még a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbánjon.

A hatása jóval hosszabb ideig hat, mint gondolod, mert a tisztítás mellett egy felületet ápoló, védő réteget hoz létre, ezért a fa szebb lesz a bútoraid megfiatalodnak az élettartamuk megnő. Használhatod inox felületeken is: pillanatokon belül tisztává, és újjá varázsolhatod vele azokat is.

A HTS felületápoló tisztítószer fejlesztése során mindvégig az lebegett a szemünk előtt, hogy egy több felületen alkalmazható univerzális tisztítószert készítsünk neked: ezzel pedig időt, és energiát spóroljunk neked.

 

Gépi mosogatószer

Ha van mosogatógéped, akkor tudod, hogy nincs bosszantóbb annál, mint amikor – egy órákig tartó program után – még mindig nem tűnik el a zöld izé a kanálról, vagy a sárga folt a sütőformáról.

Ez minket is bosszantott, ezért fejlesztettük tökéletesre a HTS gépi mosogatószert.

Most, hogy elkészült, képzelj el egy olyan gépi mosogatószert, amit addig finomítottunk amíg a lehető legerősebb zsíroldó hatást csikartuk ki belőle. Aztán ezt a hatást egyesítettük egy szuper vízlágyító funkcióval. A HTS gépi mosogatószer – kompromisszumok nélkül – patyolattisztára varázsolja a legpiszkosabb edényt, tányért és poharat is. Így neked tényleg semmi más dolgod nincs, mint elpakolni a tiszta étkészletedet.

Arra is figyeltünk, hogy a HTS gépi mosogatószert bármilyen mosogatógépbe használni tudd, ne kelljen kompromisszumot hoznod.

Kávéfőző és vízforraló tisztító

Bármilyen kávéfőződ (vagy vízforralód) van, abban biztosak vagyunk, hogy nem szeretnél minden kávéddal, vagy felforralt vizeddel azonnal meginni egy kevéske vízkövet, vagy odaégett, lerakódott maradványokat.

Mi sem. Épp emiatt fejlesztettük ki a HTS kávéfőző és vízforraló folyadékunkat.

Képzeld el, hogy nem bajlódsz házi praktikákkal, nem ecettel próbálsz „vízkőteleníteni”, ehelyett egyszerűen beleöntöd a HTS vízkőoldót a kávéfőzőbe, vagy vízforralóba, és az könnyedén eltávolítja az (egyébként kifejezetten undorító, és büdös) vízkövet, még a leglehetetlenebb helyekről is.

És végre finom, kristálytiszta kávét, ízletes, fenséges teát iszol nem kávét, teát és vízkövet.

 

Mosószer szuperkoncentrátum

Mindannyian azt szeretnénk, hogy tökéletesen tiszta, foltmentes, illatos, pihepuha legyen a ruhánk mosás után, azonnal. A HTS mosószer szuperkoncentrátum éppen ezt teszi. Képzeld el, hogy amikor kiveszed a mosógépből, végre nem kell aggódva végig nézned a kimosott ruhákat, egy egy makacs foltot keresve. (Vagy ami rosszabb, hogy akkor veszed észre mikor felvennéd). Képzeld el, hogy szinte megcsap a frissen mosott ruha pazar illata.

Ezt eddig (elvileg) minden mosószer tudja.

A HTS szuperkoncentrátum azért jobb, mert a lehető legkevésbé lúgos (egyáltalán nem roncsolja a szövegeket), különösen szennylazító (még a legdurvább poliészter anyagokkal is megbirkózik) és van egy speciális tulajdonsága: nem szürkíti az anyagot, mert a szennyeződést nem engedi rá vissza ráadásul egy különös összetevője miatt szinte körülölelve védi a ruhád szálait, ezért minden tisztítás mindig egyre egyszerűbb. (Az természetes, hogy a színes, és a fehér ruhákhoz is tudod használni)

Ez a HTS mosószer szuperkoncentrátum, és ez az ami miatt imádni fogod.

 

Gépi mosogatószer / öblítő

Rengeteg gépi mosogatószer van. De valami mindegyikből hiányzik.

Azért fejlesztettük ki a HTS mosogatógép öblítőt, mert tudjuk, hogy ha mosogatógéppel mosogatsz, akkor mosogatás után a poharak eleve vízcseppesek, fénytelenek, később megmattulnak, üvegkorrózió jön létre. Ez könnyen elkerülhető, ha rendszeresen használod a HTS mosogatógéphez való öblítőt.

A HTS mosogatógép öblítő a poharad legjobb barátja lesz.

Képzeld el, hogy kiveszed a gépből a poharakat, és azok olyanok, mint a reklámokban. Tökéletesen tiszták, cseppmentesek, teljesen átlátszóak, egyetlen folt nélküliek. Mintha ebben a pillanatban bontottad volna ki őket a dobozukból, életedben először.

Ezt nyújtja neked a HTS gépi mosogatószer. Természetesen emellett kellemes illatú, gazdaságos, és a eltünteti a mosogatószer maradványait. Ha szeretnél tökéletesen csillogó, kristálytiszta poharakat, akkor válaszd a HTS mosogatószert.

 

Üzemi zsíroldó

Készítettünk egy olyan koncentrált, különösen hatékony zsíroldó tisztítószert, amelyiket akár nagyüzemi körülmények között is tudsz használni, mert garantáltan megtisztít mindent.

Képzel el egy – olyan – konyhát, ahol folyamatosan használod az össze edényt, tálat, ezért gyakran arra sincs időd, hogy alaposan elmosd. Képzelj el többszörösen odaégett lábasokat. Olajban, zsírban tocsogó fazekakat vagy serpenyőket, odakozmált maradványokkal. Képzeld el mit találnál az elszívóban, vagy a csempén, a falon.

Pontosan ezekre a mostoha körülményekre, ezekre a durva helyzetekre készítettük fel az üzemi zsíroldónkat. Nincs olyan tűzhely, zsíros padló, vagy elszívó amelyikkel ne bánna el, legyen akár hideg vagy meleg a zsír. Előnye, hogy semmilyen szaga, vagy illata sincs.

 

Vízkőoldó

Azt szeretnénk, hogy soha többé ne legyen semmi nálad vízköves. Azt, hogy tökéletes legyen minden használati tárgyad, az is amelyik a legtöbbet, és a legtovább érintkezik a vízzel.

Ezért fejlesztettük ki a HTS vízkőoldót.

Képzeld el a konyhádat, a mosdódat, vagy a vizes blokkokat az undorító, makacs, szinte eltüntethetetlen vízkő nélkül. Képzeld el, hogy nem csak sejted, hanem tudod, hogy sehol nincs vízkő, kristálytiszta minden. Bánj el gyorsan, könnyedén, és maximum hatékonysággal a makacs vízkővel, és felejtsd el az állandó kaparást, küzdelmet.

Bízd a HTS vízkőoldóra a kemény munkát (a mi vízkőoldónkkal tisztíthatsz fémet is).

Elérhetőségek

1183 Budapest Gyömrői út 79-83.