Gáz-, kombinált,
elektromos tűzhelyek,
főzőlapok beüzemelése
és szervizelése

Miért Javasolt a Szakember Általi Bekötés?

Biztonság Mindenek Felett: A szakember általi bekötés biztosítja, hogy a tűzhely megfelelően legyen csatlakoztatva a gáz-, és elektromos hálózathoz, minimalizálva ezzel az élet-, és vagyonbiztonságot veszélyeztető állapotok számát (pl.: gázszivárgás, elektromos tűz, stb…)

Garancia és Jogi Szabályozások: A szakemberrel történő bekötés lehetővé teszi, hogy a gyártó által előírt előírásokat és szabványokat pontosan betartsák. Ezáltal Ön is megőrzi a tűzhely garanciáját, és biztos lehet benne, hogy a készülék bekötése megfelel a hatályos gázipari, tűzvédelmi és műszaki előírásoknak is. Egy hivatalosan beüzemelt tűzhely növeli otthona értékét és segít elkerülni esetleges jogi problémákat.

Hosszabb Élettartam: A helytelen bekötés hosszú távon károsíthatja a tűzhelyének működését. A szakember általi beüzemelés csökkenti a meghibásodások esélyét és hosszabb élettartamot biztosít, ezáltal megspórolva a költséges javításokra fordított kiadásokat.

Professzionális Tapasztalat: A tűzhelyek bekötése szakértelmet igénylő folyamat. Minden kollégánk rendelkezik a szükséges tudással, tapasztalattal és eszközökkel, hogy a bekötés gyorsan és hatékonyan történjen meg.

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal vállalja országosan gáz-, kombinált, elektromos tűzhelyek, sütők, főzőlapok beüzemelését.

A képen egy helytelenül beállított  lángkép látható.
Amennyiben a beüzemelést nem szakember végzi gyakori probléma, hogy  a nem megfelelően beállított készülék kormolja az edényt, a beszabályzás hiánya miatt károsodik a készülék, valamint fennáll a fokozott szén-monoxid képződés veszélye is.

Az otthona biztonsága és a tűzhely hosszú élettartama szempontjából fontos, hogy a beüzemelést tapasztalt szakember végezze el.

Cégünk, a HTS Group Kft, elkötelezett az ügyfelei elégedettsége és biztonsága iránt. Tapasztalt szakembereink a legmagasabb szakmai színvonalon, a mindenkor hatályos szabványok és előírások figyelembevételével végzik el a bekötéseket!

BÍZZA A BEÜZEMELÉST SZAKEMBERRE, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT A MEGADOTT ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

Elérhetőségek

1183 Budapest Gyömrői út 79-83.